Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Torta del Casar sa vyrába z nepasterizovaného ovčieho mlieka. Proces zrážania prebieha pri teplote 28–32 °C počas 50 až 80 minút. To zanecháva...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Perdiz del Monte (Alectoris rufa) je vták, ktorého domovom sú hory Pyrenejského polostrova. V Španielsku je veľmi obľúbený, preto sa z neho...
TIP: Výborne chutí s olivovým olejom na opečenom chlebe, toaste alebo bagete. Teplý kúsok chleba je v tomto prípade viac ako žiaduci. Chuť syra s paradajkovou marmeládou viac...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Vyrobené z miestnych surovín. Zverina vždy pochádza z miestnych fariem s divinou v okolí, kde sa zvieratá voľne a prirodzene kŕmia na...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Milujete vy alebo vaši blízki morské plody? Potom určite musíte vyskúšať kombináciu so smotanovým syrom. Mušle zapekané...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberská paštéta s hrozienkami a sladkým vínom sherry je klasická španielska pochúťka, ktorá by nemala chýbať na žiadnej tapade alebo tapas...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Patatera je špeciálna klobása zo španielskej Extremadury. Je podobná chorizo, ale na rozdiel od choriza obsahuje zemiaky. Patatas = zemiaky,...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
LOMO, alebo sušená marinovaná bravčová panenka. A toto je ďalší spôsob, ako si ho vychutnať.
Vynikajúci, ľahko roztierateľný...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Jamon alebo sušená šunka. Jamon York, šunka, ako ju poznáme, klasická dusená šunka. A toto je ďalší spôsob, ako si ju vychutnať....
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Zurrapa de lomo je výsledok vyprážania bravčovej panenky na masti, pričom na dne panvice zostanú malé kúsky mäsa. Spolu so zvyškom bravčovej...
TIP: Výborne chutí s olivovým olejom na opečenom chlebe, toaste alebo bagete. Teplý kúsok chleba je v tomto prípade viac ako žiaduci. Chuť syra s paradajkovou marmeládou viac...