Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberský šunkový krém, to je ďalší spôsob, ako ochutnať sušenú šunku jamon iberico. Skvelý, ľahko roztierateľný krém, ktorý si môžete...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberská paštéta s hrozienkami a sladkým vínom sherry je klasická španielska pochúťka, ktorá by nemala chýbať na žiadnej tapade alebo tapas...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Vyrobeno z lokálních surovin. Zvěřina vždy pochází z místních obor poblíž, kde se zvířata volně a přirozeně krmí na pastvinách.
Paštika s divočákem...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Vyrobené z miestnych surovín. Zverina vždy pochádza z miestnych zverníc v okolí, kde sa zvieratá voľne a prirodzene pasú.
Cibuľová paštéta...
Pistáciový krém s čiernym cesnakom je ďalší spôsob, ako si vychutnať skvelú paštétu bez konzumácie mäsa. Je skvelý na bagete pokvapkanej olivovým olejom.
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Základom tejto skvelej sardinkovej paštéty sú čerstvo ulovené sardinky (Sardina pilchardus)
Náš tip:
V kombinácii...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Sanča je dôležitá hospodárska ryba. V kuchyni je známa ako pochúťka pod názvom sardely. V Španielsku sa často stretnete...
Je dobré vedieť:
Brandade je emulzia vyrobená zo slanej tresky, olivového oleja a zvyčajne zemiakov. Konzumuje sa v zime s chlebom alebo zemiakmi. Vo francúzskej kulinárskej...