Kulatá biela Manteca fazuľa znamená v španielčine maslová alebo krémová. Biela fazuľa je známa aj ako "biela maslová" a vyznačuje sa mäkkkosťou a maslovou štruktúrou. ...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Tradičný recept založený na sušených zrnkách korenia, olivovom oleji, octe, mandliach a ďalších tajomstvách, vďaka ktorým je táto omáčka...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Torta del Casar je syr s chráneným označením pôvodu vyrábaný v španielskom autonómnom spoločenstve Extremadura. Syr sa prvýkrát začal vyrábať v...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Estofado de lentejas- alebo dusená šošovica je skvelý spôsob, ako si vychutnať šošovicu v kombinácii s chorizom a zeleninou....
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Omáčka z našich papričiek Piquillo de Lodosa DO pečených na bukovom dreve, doplnená údenou rybou a cibuľou pošírovanou v bielom víne a...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Omáčka vyrobená podľa tradičného receptu: bez paradajok, základom sú papriky piquillo s prídavkom "alegrías riojanas" (pálivé papriky z...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Táto pena je vyrobená z pravého syra Roquefort AOC. Napriek roztierateľnej konzistencii a obsahu tuku len 13,1 % sme zachovali osobitosť a...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Biela okrúhla fazuľa s trochou mušlí a hlivy ustricovej sa dusí vo vyváženej omáčke na báze pošírovanej zeleniny a údenej ryby. Má...
Konfitované papričky Piquillo 125 ml
Patríte medzi milovníkov papričiek? Potom by ste určite mali ochutnať tieto konfitované papričky Piquillo, ktoré posunú vaše tapas alebo...
Vyhradene najlepšie kusy tuniaka dlhoplutvého priamo z pobrežia Kantábrie, marinované v najlepšom olivovom oleji. Je to jedinečná pochúťka, ktorú si najlepšie vychutnáte studenú...
Hľadáte rajčiny, ktoré chutia naozaj rajčinovo? Dobré sušené paradajky pozdvihnú každé jedlo do nebeských výšin. A presne také sú aj tietoparadajky zo Španielska.
Sú to...
Vyskúšajte španielsku hviezdu medzi krémami morskými plodmi! Má takú krémovú a príjemnú konzistenciu, že vyzerá, akoby bol vyrobený tesne pred ochutnávkou. Základ krému z...