Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Pravú španielsku paellu si môžete ľahko pripraviť doma. S ryžou najvyššej kvality Albufera a značkou D.O. Arroz de Valencia sa vám to podarí....
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Pesto je typická talianska omáčkavyrobená z čerstvej bazalky, cesnaku, parmezánu a/alebo ovčieho syra, píniových orieškov a extra panenského...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať
Asadillo manchego je veľmi jednoduché jedlo z oblasti La Mancha. Pripravuje sa z pečených paprík, paradajok, cesnaku , rasce a...
Safran je prírodné farbivo a vyznačuje sa horkou chuťou a vôňou. Paella sa bez neho nezaobíde a používa sa aj do iných druhov ryže, cestovín (napríklad fideua), mäsa a morských...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Mandle "Valencia" bez šupky, vďaka svojej skvelej štruktúre a chuti sú medzi spotrebiteľmi najoceňovanejšími mandľami. Ručne pražené so...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Milujete vy alebo vaši blízki morské plody? Potom určite musíte vyskúšať kombináciu so smotanovým syrom. Mušle zapekané...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberská paštéta s hrozienkami a sladkým vínom sherry je klasická španielska pochúťka, ktorá by nemala chýbať na žiadnej tapade alebo tapas...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Jamon alebo sušená šunka. Jamon York, šunka, ako ju poznáme, klasická dusená šunka. A toto je ďalší spôsob, ako si ju vychutnať....
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Zurrapa de lomo je výsledok vyprážania bravčovej panenky na masti, pričom na dne panvice zostanú malé kúsky mäsa. Spolu so zvyškom bravčovej...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Jedná sa o najlepšie, chutné, výberové mäso z tuniaka. Ide o delikatesu z mäsa z chrbta tuniaka, ktoré obsahuje viac tuku, a preto je...