Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Mojo picón je studená pikantná omáčka z chilli papričiek, cesnaku, octu a oleja. Jej názov je odvodený od slova mojar, čo v španielčine...
Zelená fazuľa sú nezrelé, mladé plody rôznych odrôd fazule obyčajnej. Nakladajú sa do slaného nálevu bez ďalších konzervačných látok.
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Fazuľa so zeleninou je vhodná do studenej kuchyne, kde z nej pripravíte skvelé šaláty, nátierky na spôsob hummusu, alebo do teplej kuchyne,...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberská paštéta s hrozienkami a sladkým vínom sherry je klasická španielska pochúťka, ktorá by nemala chýbať na žiadnej tapade alebo tapas...
Smažený paradajkový pretlak, ktorý je skvelým základom na prípravu rôznych omáčok alebo cestovín. Je výborný do rizota, dodáva jedinečnú chuť dusenému mäsu.
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Španielska paprika najvyššej kvality.
Vynikajúca na dochutenie rôznych jedál: dusených pokrmov, klobás, mäsa, dusenej zeleniny.
Je...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Španielska paprika najvyššej kvality.
Vynikajúca na dochutenie rôznych jedál: dusených pokrmov, klobás, mäsa, dusenej zeleniny.
Je...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Tradičný recept založený na: sušených zrnkách korenia, olivovom oleji, octe, mandliach a niekoľkých ďalších tajomstvách, ktoré robia túto...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Salsa Chimichirri je argentínska omáčka, ktorá sa výborne hodí ku grilovanému mäsu. Výrazná chuť byliniek, ktorá krásne dopĺňa a zvýrazňuje...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Mandle "Valencia" bez šupky, ktoré sa pestujú len v Španielsku, sa vyznačujú najmä svojou štruktúrou a skvelou chuťou, vďaka ktorej sú...
Kulatá biela Manteca fazuľa znamená v španielčine maslová alebo krémová. Biela fazuľa je známa aj ako "biela maslová" a vyznačuje sa mäkkkosťou a maslovou štruktúrou. ...