Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberská paštéta z čierneho iberského prasaťa. Paté iberico je španielska klasika. Žiadna správna tapeada alebo tapas párty sa bez nej...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať
Pisto je španielske jedlo pochádzajúce z oblasti Murcia, Castilla La Mancha a Extremadura. Pripravuje sa z paradajok, cibule, baklažánu alebo...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Zábal Oli je lahodnou kombináciou prírodných ingrediencií, ako je cesnak, vylisovaná čerstvá citrónová šťava a extra panenský olivový...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Jamon alebo sušená šunka. Jamon York, šunka, ako ju poznáme, klasická dusená šunka. A toto je ďalší spôsob, ako si ju vychutnať....
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Ručne pražené arašidy bez kože s cajunským korením.
Cajun je názov pre tradičnú gastronómiu francúzsko-kanadských prisťahovalcov, ktorí...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Mojo picón je studená pikantná omáčka z chilli papričiek, cesnaku, octu a oleja. Jej názov je odvodený od slova mojar, čo v španielčine...
Zelená fazuľa sú nezrelé, mladé plody rôznych odrôd fazule obyčajnej. Nakladajú sa do slaného nálevu bez ďalších konzervačných látok.
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Fazuľa so zeleninou je vhodná do studenej kuchyne, kde z nej pripravíte skvelé šaláty, nátierky na spôsob hummusu, alebo do teplej kuchyne,...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberská paštéta s hrozienkami a sladkým vínom sherry je klasická španielska pochúťka, ktorá by nemala chýbať na žiadnej tapade alebo tapas...
Smažený paradajkový pretlak, ktorý je skvelým základom na prípravu rôznych omáčok alebo cestovín. Je výborný do rizota, dodáva jedinečnú chuť dusenému mäsu.
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Španielska paprika najvyššej kvality.
Vynikajúca na dochutenie rôznych jedál: dusených pokrmov, klobás, mäsa, dusenej zeleniny.
Je...