Milujete vy alebo vaši blízki morské plody? Potom určite musíte vyskúšať tieto mušle. Sú vo vlastnom slanom náleve, takže ich prirodzená chuť je zachovaná.
Môžete ich...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
La receta del Cortijo sú zelené olivy s kôstkami, ochutené podľa andalúzskeho receptu. El Cortijo znamená v španielčine "farma".
Tieto olivy...
Olive plnené ančovičkami je klasika s vynikajúcou chuťou. Na konzumáciu, do šalátov alebo samostatne ako predjedlo. Nepostrádateľné s vermutom.
Naše zelené olivy...
Tunaka osvedčená značka kvalityDani sa jednoducho musí ochutnať. Je tak kvalitná, že uspokojí aj tých najnáročnejších z vás.Kúsky tuniaka žltoplutvého sú marinované v olivovom...
Nenechajte si ujsť jedinečnú chuť Paté Iberico v kombinácii s preslávenými čerešňamiz údolia Jerte.
Náš TIP: Chcete ochutnať klasiku, ktorá nikdy nesklame? Stavte na bagetu...
Je dobré vedieť:
Extremadura je región s najväčšou plochou fíg v Španielsku. Celková rozloha je 5220 hektárov, čo predstavuje 1/3 celého Španielska. Figy z Almoharinu sú...
Mohlo by vás zaujímať:
Na začiatok vášho gastronomického zážitku stačí chrumkavá bageta alebo toast.
Iberská paštéta s pomarančom je skvelá kombinácia, ktorá vás na bagete,...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Rukou pražené arašidy bez škrupín s ľahkou vrstvou trstinového cukru, štipkou soli a štipkou sladkej papriky La Vera.
Po pražení špeciálnou...
Doma si môžete ľahko pripraviť aj pravú španielsku paellu. S ryžou najvyššej kvality La Senia a značkou D.O. Arroz de Valencia sa vám to podarí.
Paella...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Mušle sa lovia a zbierajú ručne. Sú to lahodné morské plody, ktoré sa vyznačujú jemnou, šťavnatou, delikátnou štruktúrou a mierne sladkou...
Pečivo z iberského prasaťa, z časti, ktorá sa nazýva secreto iberico. Secreto v španielčine znamená tajomstvo. Tento špeciálny kus iberského prasaťa je vynikajúci na steaky....