La Oveja Negra Trufado – ovčí syr s čiernou hľuzovkou
Zrejnúci ovčí syr z oblasti Extremadura, obohatený o kúsky čiernej hľuzovky (Tuber melanosporum), patrí medzi...
Polozrejúci syr Manchego z nepasterizovaného ovčieho mlieka je tradičná španielska delikatesa s jemnou, no zároveň výraznou chuťou a bohatou krémovou textúrou. Zreje 2–3...
La Oveja Negra Cremoso – krémový ovčí syr v štýle Torta del Casar
Objavte jemnosť a charakter typický pre región Extremadura. La Oveja Negra Cremoso je ručne vyrábaný ovčí syr...
La Oveja Negra Pasta Dura – řemeslný ovčí sýr z Extremadury
Zažijte autentickou chuť španělského venkova s tímto ručně vyráběným ovčím sýrem z regionu Acehúche (Cáceres). La...
POPIS:Mladý ovčí syr s jemnou, maslovou chuťou a mäkkou konzistenciou je skvelou voľbou pre milovníkov ľahších, menej vyzretých syrov. Vďaka pasterizovanému mlieku má jemnú...