🛒 Doprava zdarma na výdajné miesto od 30 € • Na adresu od 80 €

Olivy a Banderillas

Najpredávanejšie

 
€1,40
 
€6,99

Radenie produktov

8 položiek celkom

Výpis produktov

ACEITUNA RELLENA PACK 3
€1,40

Ak ste niekedy navštívili Španielsko a zašli si na tapas, určite si spomeniete na malé zelené olivy s jemnou a delikátnou chuťou – slávne olivy manzanilla, známe aj ako...

Kód: 10133
1PRINCIPAL Sarasa Aliñadas La Picantona Lata RO370
€3,48

Ide o olivy odrody Verdial, ktoré sú marinované podľa tradičného receptu s použitím korenín a dochutené jemnou pikantnou príchuťou. Tieto olivy sú typické svojou pevnou...

Kód: 10930
aceitunas verdes rellenas de anchoa 3 latas 120g x 1 ud
€4,68

Zelené olivy plnené ančovičkou 3×120 g Naše olivy plnené ančovičkou spájajú jemnosť prvotriednych zelených olív s výraznou chuťou ančovičiek. Tento klasický predkrm si...

Kód: 10225
aceituna rajada morada 370 ml botularium 800x800
€6,46

Detailní popis produktu: Tradiční španělské olivy rajadas moradas s peckou, naložené v nálevu se solí, česnekem, citrusy a aromatickými bylinkami. Díky kombinaci červených...

Kód: 10745
aceituna rajada morada 370 ml botularium 800x800
€6,99

Detailný popis produktu: Tradičné grécke olivy Kalamata s kôstkou, charakteristické tmavo-fialovou farbou a výraznou, jemne ovocnou chuťou. Sú naložené v slanom náleve, ktorý...

Kód: 10496
cocktail alcaparrado i tarro 850
€7,80

Koktail Alcaparrado v skle – 850 g

Kód: 10327
aceitunas mojo picón tarro 850
€7,80

Olivy Mojo Picón v skle – 850 g Osviežte svoj stôl chuťou Kanárskych ostrovov! Vyskúšajte olivy Mojo Picón – šťavnaté zelené olivy v jemne pikantnej omáčke z červenej papriky,...

Kód: 10336
aceitunas verdes partidas i tarro 850
€7,80

Príbeh našich lámaných olív z Jaénu V slnkom zaliatom srdci Andalúzie, v okolí mesta Jaén, kde olivovníky pokrývajú kopce ako zelené more, vznikajú tieto tradične lámané zelené...

Kód: 11022

Ovládacie prvky výpisu

8 položiek celkom

Vstupujete na stránky s predajom alkoholu.

Kliknutím na tlačítko "Vstúpiť" prehlasujem: