Novinky, Strana 3

Nugát Guirlache so sezamovými semienkami patrí medzi najtradičnejšie remeselné nugáty. Ale mimo Jijonu nie je veľmi známy, preto je pomerne ťažké ho nájsť. Viete, čo je...

Všetko obľúbené chorizoje jedným z tradičných sušených salámzo Španielska a Portugalska. Jej hlavnými zložkami sú mleté bravčové mäso, mletá paprika a cesnak. Pikantnosť choriza...

Salchichon je fermentovaná španielska saláma z bravčového mäsa. Táto jemná saláma obsahuje zrnká čierneho korenia a tie jej dodávajú takú typickú chuť. Na výrobu salchichonu sa...

Mladé výhonky sa konzumujú len vtedy, keď púčiky špargle sa začínajú otvárať. Voda tvorí 93 % špargľa, preto je nízkokalorická, v sto gramoch tejto zeleniny...