Nenechajte si ujsť jedinečnú chuť Paté Iberico v kombinácii s preslávenými čerešňamiz údolia Jerte.
Náš TIP: Chcete ochutnať klasiku, ktorá nikdy nesklame? Stavte na bagetu...
Je dobré vedieť:
Extremadura je región s najväčšou plochou fíg v Španielsku. Celková rozloha je 5220 hektárov, čo predstavuje 1/3 celého Španielska. Figy z Almoharinu sú...
Mohlo by vás zaujímať:
Na začiatok vášho gastronomického zážitku stačí chrumkavá bageta alebo toast.
Iberská paštéta s pomarančom je skvelá kombinácia, ktorá vás na bagete,...
Pečivo z iberského prasaťa, z časti, ktorá sa nazýva secreto iberico. Secreto v španielčine znamená tajomstvo. Tento špeciálny kus iberského prasaťa je vynikajúci na steaky....
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Patatera je špeciálna klobása z Extremadury v Španielsku. Je podobná chorizo, ale na rozdiel od choriza obsahuje zemiaky. Patatas =...
Chceli by ste ochutnať sušenú šunku jamon iberico? Alebo patrí táto šunka k vašim obľúbeným pochúťkam? Môžete si ju vychutnať aj ako krém.
Skvelá chuť, ľahko...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Jamon alebo sušená šunka. Jamon York, šunka, ako ju poznáme, klasická dusená šunka. A toto je ďalší spôsob, ako si ju vychutnať....
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberský šunkový krém, to je ďalší spôsob, ako ochutnať sušenú šunku jamon iberico. Skvelý, ľahko roztierateľný krém, ktorý si môžete...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Iberská paštéta s hrozienkami a sladkým vínom sherry je klasická španielska pochúťka, ktorá by nemala chýbať na žiadnej tapade alebo tapas...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Vyrobené z miestnych surovín. Zverina vždy pochádza z miestnych zverníc v okolí, kde sa zvieratá voľne a prirodzene pasú.
Cibuľová paštéta...
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať:
Perdiz del Monte (Alectoris rufa) je vták, ktorého domovom sú hory Pyrenejského polostrova. V Španielsku je veľmi obľúbený, preto sa z neho...