Klobásy

Iberský špek pochádza väčšinou zo Španielska zo vzácneho plemena iberských ošípaných. Je to tepelne neupravený mäsový výrobok. Používa sa v teplej aj studenej kuchyni....

Všetko obľúbené chorizoje jedným z tradičných sušených salámzo Španielska a Portugalska. Jej hlavnými zložkami sú mleté bravčové mäso, mletá paprika a cesnak. Pikantnosť choriza...

Samozrejme, tu je preložený a upravený text v slovenčine: Všetko, čo by vás mohlo zaujímať: Pancetta (taliansky pancetta) je druh slaniny vyrábaný z bravčového bôčika....

Ochutnajte plátky španielskej salámy Palcarsav praktickom 70 g balení. Je mäkká, chutná a šťavnatá. Vyrobená z jemne nakrájanej bravčovej slaniny a ochutená originálnou zmesou...
Ochutnajte pravé španielske údeniny od Salchichonu, bravčového chrbta Lomo až po toľko obľúbené Chorizo. Všetky salámy sme ešte pred zaradením do ponuky sami vyskúšali, a tak vieme, že si na nich pochutná nejeden maškrtný jazýček. Využijete ich ako v teplej kuchyni pri varení, tak v tej studenej vo forme tapas. Už viete, ktorú z dobrôt ochutnáte?