🛒 Doprava zdarma na výdajné miesto od 30 € • Na adresu od 80 €

Darčekové balenie – plátky Chorizo Duroc 100 g

Kód: 10526
€7,80
SKLADOM
Môžeme doručiť do:
24.10.2025

Darčekové balenie – plátky Chorizo Duroc 100 g

Chorizo Duroc (čítaj ako čorizo durok) je tradičný španielsky sušený salám vyrobený z mäsa a tuku prasaťa rasy Duroc. Vďaka pridanej paprike pimentón získava svoju typickú červenú farbu, výraznú chuť a jemne pikantnú arómu.

Plátky sú vákuovo balené v elegantnom darčekovom obale, čo z tohto choriza robí skvelý darček pre všetkých milovníkov španielskej gastronómie. Chorizo sa hodí k tapas, syrovým tanierom aj k chrumkavému pečivu.

Ideálne chutí v kombinácii s olivami, vyzretým syrom a pohárom červeného vína – napríklad Tempranillo alebo Garnacha.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zloženie: bravčové mäso a tuk z kríženého prasaťa Duroc, paprika, jedlá soľ, dextrín, dextróza, zmes korenín, cukor, emulgátory (E-450i, E-450iii, E-451i, E-452i, E-452iii), bravčová bielkovina, antioxidanty (E-252, E-301, E-331iii, E-325), konzervanty (E-252), zvýrazňovače chuti (E-627, E-631).

Priemerné výživové hodnoty na 100 g: energia 1528 kJ / 365 kcal; tuky 30,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 10,2 g; sacharidy 1,67 g, z toho cukry 1,2 g; bielkoviny 21,3 g; soľ 3,01 g.

Hmotnosť: 100 g
Minimálna trvanlivosť: viď obal
Krajina pôvodu: Španielsko
Výrobca: Hijos de Dionisio Sánchez, S.L., C/ Carrenueva, s/n 49400 Fuentesaúco (Zamora), Španielsko
Dovozca: Satisfied s.r.o., Slameníkova 5, Přerov

Skladovanie a konzumácia: Pred konzumáciou otvorte obal a nechajte výrobok aspoň 20 minút pri izbovej teplote, aby sa naplno rozvinuli vône a chute. Krájajte na čo najjemnejšie a najtenšie plátky. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte ideálne do 48–72 hodín. Teplota skladovania by nemala presiahnuť 30 °C.

 

Diskusia

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Povinné polia

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Vstupujete na stránky s predajom alkoholu.

Kliknutím na tlačítko "Vstúpiť" prehlasujem: