Cecina de Leon nakrájaná na plátky 100G
Kód: 10643Podrobný popis
Všetko, čo by vás mohlo zaujímať
Pri vysychaní na vzduchu rez oxiduje a tvrdne, a ak nebudete z ceciny krájať dlhšie ako 3 dni, je dobré namazať rez olivovým olejom.Predídete tak zbytočnému vysychaniu.
Ak cecinu po otvorení dlho držíte schovanú, môže na povrchu rezu príliš stvrdnúť, v takom prípade je lepšie odrezať jeden alebo dva plátky, použiť ich na varenie a potom pokračovať v krájaní tenkých plátkov.
Cecina je tepelne neupravený mäsový výrobok
Zloženie:Hovädzie mäso, soľ, cukor, regulátor kyslosti (E-331), konzervačné látky E-252 a E-250.
Nutričné informácie na 100 g výrobkov: Energia na 100 G 727 kJ / 173 kcal Tuky: 5,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 2,3 Sacharidy: 0,8, z toho cukry: 0,8 Bielkoviny: 29 g. 4 g.
Dodávateľ. Slaměníkova 5, Přerov.
Krajina pôvodu: Španielsko.
Minimálna trvanlivosť je do dátumu uvedeného na obale.
Skladovanie a spotreba
Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplotedo30 ºC. Najlepšie v chladničke alebo v miestnosti, kde je stabilná teplota a sucho.
Pred konzumáciou odporúčame otvoriť balenie a nechať ho odpočívať pri izbovej teplote aspoň 20 minút, aby sa rozvinula vôňa a chuť. Ak je to možné, vždy ho krájajte čo najjemnejšie a najtenšie. Ak ho náhodou nezjete celý naraz, uložte ho do chladničky a spotrebujte najlepšie do 48 hodín.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.